Turun Autotyö Oy
   Etusivu      Tietoa

 
 
 
Yritysesittely

 

 

Turun Autotyö on raskaankaluston huoltoon, korjaukseen ja myyntiin erikoistunut yritys Turun Runosmäessä. Autotyö on perustettu vuonna 1981 ja sen omistavat toimitujohtaja Heikki Oja sekä Turun raha-apu Oy.


Alkuaikoina Heikki Oja toimi itse asentajana liikekumppaninsa kanssa ja huollossa sekä korjauksessa kävi pääasiassa henkilöautoja ja kevyttä kalustoa. Sittemmin Heikki Oja osti liikekumppaninsa osuuden ja yritys muutti nykyisiin tiloihinsa Runosmäkeen. Renault kuorma-autojen edustuksen myötä henkilöautot ja kevyt kalusto jäivät ja raskaskalusto tuli päätoimialaksi.


Iveco merkkiedustus alkoi vuonna 1990, jolloin edustettuna oli sekä Renault, että Iveco. Renaultin edustus loppui vuonna 1997, mutta Autotyö on nykyäänkin virallinen valtuutettu Iveco huoltokorjaamo. Iveco on kansainvälisesti yksi johtavista kevyiden, keskiraskaiden ja raskaiden hyötyajoneuvojen valmistajista.


Huhtikuussa 2015 Turun Autotyöstä tuli virallinen VDL linja-autojen huoltokorjaamo. VDL Bus & Coach - yhtiön toiminta kattaa linja-autojen ja niiden alustojen kehitystyön, valmistuksen, myynnin ja jälkimarkkinointipalvelut, sekä käytettyjen linja-autojen oston ja myynnin. VDL Bus & Coach koostuu monista yhtiöistä, jotka toimivat yhteistyössä globaaleilla markkinoilla. Tuotantolaitokset sijaitsevat Alankomaissa ja Belgiassa.


Turun Autotyö kuuluu Bosch commercial vehicle – moduulikorjaamokonseptiin. Robert Bosch Oy ja Koivunen Oy lanseeraavat yhteistyössä uutta Bosch Commercial Vehicle -moduulikorjaamokonseptia Suomeen. Nyt Suomessa aloitettu BCV-konsepti on osa Boschin euroopanlaajuisesti käynnistettyä toimintaa, jonka tarkoitus on täydentää ja laajentaa jo olemassa olevia Bosch-jälkimarkkinakonsepteja myös raskaankaluston korjaamosektorille. BCV-konsepti tarjoaa raskaankaluston korjaamoille kokonaispaketin, johon olennaisena osana kuuluvat varaosapalvelun lisäksi monimerkkikorjauksen mahdollistavat testauslaitteet sekä Suomessa järjestettävät kohdennetut koulutukset.


Toimitamme Italialaisen Hydrocar:n moottori- ja vaihteistoulosottoja sekä niiden osia.


 

 
Turun Autotyö Oy 0429596-9